Links

!

Velleman

Velleman® nv, al ruim 40 jaar een belangrijke groothandelaar en ontwikkelaar in elektronica, verdeelt wereldwijd meer dan 18 000 producten. Deze dynamische pionier in design levert nieuwe kwaliteitsproducten voor zowel doe-het-zelvers als professionals van alle niveaus, jong of oud.

Velleman loopt voor op de concurrenten en biedt zijn klanten een efficiënte logistieke service, knowhow en dienst na verkoop. Zo geniet Velleman al jaren een uitstekende reputatie aangevoerd door technische specialisten.

Velleman ziet zichzelf als een menselijke en betrouwbare schakel tussen zijn klanten wereldwijd en de steeds evoluerende technologie in de elektronica.

Visaton

Door meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van akoestiek en luidsprekertechniek, een toekomstgerichte houding ten aanzien van onderzoek en ontwikkeling en het hoge kwaliteitsniveau van onze produkten zijn wij op dit moment succesvol over de hele wereld en zijn wij in Duitsland één van de leidende producenten van speciale luidsprekers.

 

Met behulp van gefundeerde know-how en een hoogwaardig laboratorium met de modernste akoestische meetapparaten lossen wij op betrouwbare en vakkundige wijze allerlei geluidsproblemen op. Naast het VISATON-meetlaboratorium is ook de reflectie-arme ruimte van VISATON van bijzonder belang. De binnenmaten daarvan zijn 7x7x7m, waardoor dit één van de grootste meetruimten binnen de internationale luidsprekerbranche is.

Het toepassingsgebied van de VISATON-luidsprekers strekt zich uit van Home-HiFi en Car HiFi tot de ruimtevaartindustrie, medische techniek en computerindustrie. Concrete voorbeelden van toepassingen in de computerindustrie zijn o.a. Multi-Media-systemen, Home-Cinema-toepassingen en Point of Sale-systemen. Maar ook bij de ontwikkeling van exclusieve High-End-boxen worden telkens weer de topluidsprekers van VISATON gebruikt.

Om binnen deze verschillende toepassingsgebieden van de luidsprekertechniek steeds van het laatste onderzoek op de hoogte te zijn, neemt VISATON binnen de Audio Engineering Society, New York (AES) actief deel aan een constante uitwisseling van innovatieve onderzoeksresultaten. In een voortdurend contact met universiteiten vindt een permanente technologie-overdracht plaats, die ertoe bijdraagt de door het fundamentele akoestische onderzoek opgedane kennis in de praktijk toe te passen bij de ontwikkeling van onze produkten..

Datasheet website

Alldatasheet was constructed in 2003 to help Engineers to find datasheet fast, easy and effective from vast volume.

Since 2008, Alldatasheet became the most popular and powerful site for search datasheets.

 

No registration and No fees to use. Alldataseet provides semiconductors and electronic component's datasheets for free so anybody who need datasheet will get easily.

Major group of users at Alldatasheet is Engineer & Engineering Management and Design & Development. World-wide Alldatasheet users gain considerable advantage from using Alldatasheet.

 

Alldatasheet is the biggest online electronic component datasheet search engine.

- Contains over 50 million semiconductor datasheets.

- More than 60,000 Datasheets update per month.

- More than 450,000 Searches per day.

- More than 26,000,000 Impressions per month.

- More than 13,000,000 Visits per month all around the world.

- More than 10,000,000 Unique Users at Alldatasheet.

(As of March 2017)

 

We always do our best for utmost satisfaction of Alldatasheet's users.

Technivision Repair Centre

Technivision is een elektronica reparatie bedrijf waar u terecht kunt voor reparatie en onderhoud aan alle merken beeld en geluidsapparatuur.

Reeds 20 jaar zetten wij onze brede kennis en ervaring in om zowel de consument als professionele gebruiker vakkundige en betrouwbare reparatie service te verlenen.

Technivision heeft een lokale technische dienst en magazijn, ingericht om snel en flexibel om te gaan met alle gangbare merken apparatuur

Circuits Online

Deze site is gemaakt door Jeroen Vreuls, samen met het Circuits Online Team.

Eind 1998 ben ik naar aanleiding van een HTML-cursus in de Zo Zit Dat Internet-pagina's gaan maken. Ik ben toen begonnen aan 1001 Schakelingen, en die kwam op 15 mei 1999 online. Iedere week werd er weer wat vernieuwd, en op 4 juli 1999 werd de naam veranderd naar Circuits Online.

Begin 2000 heb ik de site verhuisd en een nieuw uiterlijk gegeven. Begin 2001 kreeg de site weer een make-over. Halverwege 2001 kwam het Team, zodat de site vaker geupdate kon worden.

In augustus 2009 kreeg de site een nieuw uiterlijk bij gelegenheid van het 10 jarig bestaan.

We hopen ook in de toekomst mensen informatie te leveren en kennis te laten maken met de elektronica-hobby.

Shock Media sponsort Circuits Online al enkele jaren met een eigen dedicated server inclusief beheer, domeinnamen en dataverkeer.